نوشته‌ها

در این مطلب سعی می‌کنیم بهترین مکان‌های استرالیا برای افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا، به خصوص از طریق  ویزای مهارتی و تخصصی و ویزای اسپانسر شغلی استرالیا را دارند بیان کنیم. عنوان این مقاله در یک پژوهش بنیادی سالیانه چاپ شد. این عنوان با تمرکز بر تندرستی، سلامت و سازگاری شغلی، در رای‌گیری از عوامل کلیدی موفقیت یک کسب‌وکار شناخته می شود.

با توجه به تحقیقات موسسه ( بهترین مکان برای کار) – ( GPTW  )  از میان ۵۰ شرکت، کمپانی تولیدی مارس استرالیا) که برترین شرکت در راستای تحقق این موضوع) می‌باشد شکل گرفته است. چرا که در لیست کسب و کارهایی است که بیش از ۱۰۰۰ کارمند در اختیار دارد با تکیه بر تکنولوژی مدرن و سیستم باز خورد کارمندان است.

این گزارش طی ۱۰ سال گذشته، تاکنون نام برترین کسب و کارها را بر اساس سه معیار مختلف، مبنی بر تعداد کارمندان هر کسب‌وکار ذکر می کند، و مشاغل برتر سالیانه را که در راستای افزایش بهره وری و خلاقیت در کسب و کار تلاش می‌کنند، ارائه می‌کند.

جیم برودی، مدیر بخش روابط عمومی کمپانی (مارس استرالیا) در بیانیه ای گفت: هدف شرکت ما، ایجاد فضایی عالی برای کار است. بنابراین شناخته شدن در رسانه های عمومی، موضوعی است که با اشتیاق، با شرکای تجاری خود به اشتراک می گذاریم.

این موضوع به ما فرصت می دهد تا در مورد مراحلی که طی دستیابی به محبوبیت گذرانده‌ایم، تامل کنیم و از تاثیراتی که هر روزه شرکایمان در جهت ایجاد محیط کاری افتخار آفرین داشته اند، قدردانی کنیم.

مرکز تندرستی کمپانی استراکچر، که تولید کننده ابزار و لوازم پزشکی می‌باشد، جزو برترین کسب و کارها با بیش از ۱۰۰ کارمند در لیست کسب و کارها محسوب می شود و کمپانی Avenue Dental نیز طبق گزارشات(Sunshine Coast) در طبقه بندی زیر ۱۰۰ کارمند قرار گرفت.

چه عواملی موجب می شود یک کمپانی بهترین مکان برای کار محسوب شود؟

با توجه به گزارش، اهمیت مسئله به طور کلی  در آن چیزی است که به کارمندان در راستای  پیشرفت شغلی تعلق می‌گیرد.

طبق گزارشات به دست آمده از ۶۰ هزار کارمند استرالیایی در ۱۵۰ کسب و کار مختلف، ۹۸ درصد افراد گفته اند که استفاده از محصولات بازیافتی در محیط کار، جنبه ای مثبت از جهت افزایش سلامت فضای کاری دارد.

علاوه بر این، ۸۸ درصد آنان گفته اند  که تشویق کارمندان برای ایجاد فرهنگ استفاده از دوچرخه به جای استفاده از وسایل  نقلیه برای رسیدن به محل کار، عامل مهمی در تشویق کارمندان بوده است؛ ۷۳ درصد نیز گفته اند که کسب و کارها با تهیه کردن میان وعده هایی نظیر اسنک و نوشیدنی، به ثبات روحیه بالا در کارمندان کمک کرده است.

دیگر عوامل مهمی که در انتخاب کسب‌وکارها به عنوان (بهترین مکان برای کار) موثر بوده‌اند عبارتند از:

  1. کسب و کار مورد نظر، برآورد کار پژوهی از اکثریت کسب و کارهای تولیدی انجام داده است (۸۲ درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)
  2. مرخصی دادن به کارمندان (علاوه بر روزهای تعطیل) برای داوطلب شدن در موارد کاری مورد نظر آنان (۷۴ درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)
  3. ایجاد استراتژی‌های به قاعده در کسب و کار (۸۶ درصد کسب و کار ها را شامل می‌شدند)
  4. کسب و کارهای مورد نظر برای زنان باردار علاوه بر مقرری ماهانه، اضافه حقوق برای ایشان در نظر می گیرد (۷۵ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)
  5. کسب و کار مورد نظر برنامه های فردی جهت بهبود اوضاع کارمندان تدوین می کند (۹۰ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)
  6. کسب و کار مورد نظر جهت تشویق کارمندان برای مشارکت در پژوهش های گوناگون به آنان کمک مالی می کند. (۱۸ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

با توجه به گفته‌های زرینکا لورنزیس، مدیر عامل GPTW، موضوع “محل کار عالی ” دیگر برای مشاغل استرالیا مطرح نیست، بلکه یک ضرورت است.

وی گفت:”داشتن یک محل کار عالی دیگر صرفا یک مزیت تلقی نمی‌شود؛ امروزه برای پایداری و موفقیت در تجارت، وجود این مقوله در کسب‌وکارها ضروری است. مدیران کسب‌وکارهایی که در پژوهش دخیل بوده اند، می دانند هر چیزی که در راستای بهبود وضعیت محل کار باشد، به بهبود تجارت نیز کمک می کند، و ادغام این دو فاکتور با هم به حفظ مشتری و افزایش میزان رضایت مشتریان منجر خواهد شد.”

در ضمن این گزارش پرده از آمار جمعیت شناختی کمپانی‌هایی برداشت که در هر سه مقوله صنفی، مدیران کسب‌وکارها عمدتا حوالی ۴۰ سال سن داشتند .نتایج تحقیق در کسب‌وکارهایی که بیشتر یا کمتر از ۱۰۰ کارمند داشتند و ۸۰ درصد هیئت اجرایی آنان مرد بودند، به شکلی تحریف شده بودند.

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید یا در لینک زیر فرم تماس را پر کنید تا سریعا با شما تماس بگیریم.

تماس با مهاجرت پلاس

 

هر ساله کاندیدهای بین‌المللی و دانش‌آموزانی که قصد مهاجرت به استرالیا و پیدا کردن شغل در این کشور را دارند، به وبسایت مؤسسه کاریابی  SEEK مراجعه می‌کنند. این مؤسسه بهترین مکان کاریابی برای کسانی است که قصد مهاجرت به استرالیا دارند.

ما در ادامه فهرستی از نکات کلیدی که می‌توانند در امر مهاجرت از طریق ویزای کار استرالیا به شما کمک کنند، تهیه کرده‌ایم:

در حوزه بازار کار استرالیا (خصوصا شغل مورد نظر خود) تحقیق کنید

بعضی مشاغل و مهارت‌ها تقاضای بالایی در کشور استرالیا دارند و بعضی نیز کمتر تقاضا دارند. در امر مهاجرت به استرالیا هرچه بیشتر تحقیق کنید، احتمال بیشتری برای درک جایگاه خود در بازار کار خواهید داشت. به گفته ابیگل کارادیس، مدیر بخش استعداد یابی michaelpage.com اگر شما با پیگیری زیاد به دنبال فراگیری مهارت هایی در زمینه تجارت دیجیتال و الکترونیک باشید کارتان ساده‌تر خواهد شد؛ یا اگر مایل باشید در مکانی دوردست مشغول به کار شوید، با رقبای کمتری مواجه خواهید شد.

شرایط مختلف برای دریافت ویزای استرالیا را بسنجید

کارفرمایان در مرحله اول تلاش می‌کنند کاندیدای مطلوب خود را از ساکنین همان منطقه بومی بیابند. در صورتی که موفق به این کار نشوند ممکن است متقاضیان خارجی را به‌عنوان کاندیدهای سطح بالا ضمانت کنند.

تنها کاندیدهای با تجربه در صنایعی که با مشکل کمبود استعداد مواجه هستند، این شانس را دارند که بدون هزینه وارد خاک استرالیا شوند.

طبق گفته های آقای کارادیس، متقاضیان کار در استرالیا می‌توانند به کمک ویزاهای تعطیلاتی هم وارد این کشور شوند و کارفرمای خود را راضی کنند تا آنها را از نظر مالی حمایت کنند و ویزای کار استرالیا برای اقامت دائم را برایشان بگیرند.

زبان عامیانه و فرهنگ کشور مقصد را بیاموزید

هنگامی که لیزی مونرو از آمریکا به استرالیا مهاجرت کرد تا برای کمپانی Adecco کار کند، مجبور بود تا اصول اولیه زبان عامه استرالیا ،از جمله کاربرد عباراتی نظیر (I’m keen to) را بیاموزد. هنگامی که به یکی از رابطین استرالیایی خود عبارت “Off to the races” را گفت (که در واقع منظورش این بود که باید کارهای بسیاری را به سرعت انجام دهد)، آن شخص تصور کرد که خانم مانرو قصد دارد تا برای تماشای مسابقه اسب دوانی، عصر را مرخصی بگیرد!

در نوشتن رزومه و کاورلتر خود دقیق و هوشمندانه عمل کنید

به گفته اندرو موریس و رابرت هاف، شما می‌توانید تجارب خود را با منافع شرکت مورد نظر تطبیق بدهید. تصور نکنید که کارفرمایان محلی لزوما از همگی کارفرمایان خارجی اطلاع دارند. پاراگرافی در رزومه خود در ارتباط با شرکت و اهداف آن قید کنید.

مسائل کلیدی را در کاور لتر خود ذکر کنید. در ضمن ایده خوبی است که مراحل بعدی را پیشنهاد دهید. کارفرمای شما ممکن است هر روز با کاندیدهای بین‌المللی برخورد نداشته باشد. اما همیشه به‌خاطر داشته باشید، هنگامی که در حال نگارش رزومه و کاور لتر خود برای شغلی بین‌المللی هستید، کارفرمایان این مشاغل به‌دنبال بهترین گزینه برای استخدام‌اند. پس به‌جای تمرکز بر محل اقامت‌تان بر شرایط کاری خود تمرکز کنید.

تکنولوژی عصر خود را بشناسید

به تازگی انجام مصاحبه‌ها از طریق موبایل،اسکایپ یا دیگر پلتفرم‌های دیجیتالی رایج شده است، ولی شما از کارفرمایان و استخدام‌کنندگان انتظار نداشته باشید که لزوما از تکنولوژی مورد نظر شما برای مصاحبه استفاده کنند. اما محض اطمینان در پلتفرم های رایج نظیر اسکایپ و گوگل هنگ آوت، حتما اکانتی برای خودتان ایجاد کنید.

آمادگی داشته باشید که یک پله به عقب بازگردید

به گفته کارادیس، نخستین شغل شما در استرالیا لزوما حرفه‌ای/تخصصی نخواهد بود.آمادگی این را داشته باشید که برای پیدا کردن شغل تخصصی، در صورت نیاز یک پله به عقب برگردید و از راهی مطمئن تجربه کسب کنید. شاید حتی نیاز پیدا کنید که در شرکتی کارآموزی کنید تا تجربه‌ای کلی از محیط و رابطین مورد نیاز کارفرمایان، به‌دست آورید.

طریقه نام نویسی صحیح برای کار را بیاموزید

فرصت را از دست ندهید و برای درخواست کار از طریق مؤسسه SEEK اقدام کنید.کار سختی نیست! مؤسسه SEEK بزرگترین مرجع استخدامی استرالیاست و چنانچه قصدتان جدی است، حتما یک پروفایل SEEK ایجاد کنید. با داشتن این پروفایل می‌توانید سریع‌تر درخواست کار بدهید، زیرا که قبلا فرم‌ها را پر کرده‌اید. در ضمن بدانید که تنها کارفرمایان مطمئن به جزئیات رزومه شما دسترسی دارند و پیام‌های مرتبطی برایتان می‌فرستند تا شما هیچکدام از فرصت‌های استخدامی را از دست ندهید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای کار، به لینک زیر مراجعه کنید.

ویزای کار استرالیا

ویزای مهارتی تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

برای محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت استرالیا اینجا کلیک نمایید.

شرایط ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

در این مقاله سعی بر آن داریم که امتیازات ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا را بازگو و شرح دهیم.

امتیاز بندی برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل درمناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یكسال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد
  • مدرك خود را ارزشیابی كند
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی:

  • گرفتن اسپانسر ازیکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

همچنین شما می توانید برای آگاهی از امتیاز خود به وب سایت مهاجرت پلاس رجوع کرده و فرم محاسبه امتیاز خود را پر نمایید. برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای کار با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید یا لینک زیر را مشاهده کنید.

ویزای کار استرالیا

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:

  • جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
  • متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
  • شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
  • متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
  • متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
  • رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

برای اطلاعات بیشتر در خصوص انواع روش‌های مهاجرت به استرالیا، با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

بواسطه این ویزا شما می‌توانید بصورت موقت به استرالیا آمده تا:

  • تحت یک توافق تبادل نیروی کار در سمت تخصصی خود کار کنید
  • در رقابت‌های ورزشی سطح بالا شرکت کنید
  • مشغول کار تمام‌وقت مذهبی شوید
  • مشغول کار خانگی تمام وقت برای مدیران اجرایی ارشد خارجی شوید

شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای ۴۰۱ استرالیا

شما در صورتی می‌توانید جهت این ویزای کار استرالیا اقدام کنید که:

  • توسط اسپانسر تأیید‌شده‌ای اسپانسر شوید.
  • جهت انجام کار معینی اسپانسر شوید.
  • دارای تخصص، دانش و تجربه کاری مرتبط با کار اسپانسرشده باشید
  • بتوانید نشان دهید پشتوانه مالی کافی دارید

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:

  • تبادل نفرات: بمنظور ایجاد موقعیت جهت آشنایی با فرهنگ‌های دیگر، ارتقاء سطح روابط بین‌المللی، توسعه سطح دانش و تجربه نفرات متخصص
  • ورزشی: جهت ارتقاء سطح کیفی ورزش در استرالیا از طریق شرکت در رقابت‌های سطح یک با افراد مقیم استرالیا – این نوع ویزا مشمول شرکت‌کننده‌ها یا تیم کمکی، مربیان، و داوران می‌شود.
  • مذهبی: جهت انجام خدمات مذهبی یک موسسه مذهبی در استرالیا
  • کارگر خانگی: جهت انجام امور مربوط به خانه مدیران اجرایی خارجی

بواسطه این ویزا شما می‌توانید:

  • در استرالیا برای مدتی که لازم است اقامت داشته باشید – اعتبار ویزا حداقل ۲ سال است
  • اعضاء خانواده واجد شرایط را با خود به استرالیا ببرید
  • تا تاریخ اعتبار ویزای خود بدون محدودیت وارد و خارج از استرالیا شوید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اقامت استرالیا با اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید یا در لینک زیر مشخصات خود را وارد کنید تا خیلی سریع با شما تماس بگیریم.

تماس با مهاجرت پلاس

این یک نوع ویزای کار استرالیا به صورت اقامت موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای ۴۵۷

افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:

  • برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند؛
  • دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد؛
  • دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد؛
  • به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند؛

مراحل اخذ ویزای ۴۵۷

  1. تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
  2. بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
  3. ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
  4. اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا

این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:

  • همسر – ازدواج رسمی یا سفید
  • فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
  • سایر افراد خانواده تحت تـکفل

* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.

لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.

راهکاری برای گرفتن اقامت دائم

کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزای ۱۸۶ استرالیا و ویزای ۱۸۷ استرالیا اقدام به اخذ اقامت دائم کنند. توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص دریافت اسپانسر شغلی از طریق لینک زیر با ما تماس بگیرید.

تماس با مهاجرت پلاس

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای ۴۷۶ استرالیا را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد؛
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته باشد.

 

  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.

متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶،‌ شانس دریافت اقامت استرالیا را از دست داده‌اند و برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را افسوس خورده‌اند.
پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل Assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید. همچنین می‌توانید مشخصات خود را در لینک زیر وارد کنید تا خیلی سریع با شما تماس بگیریم.

تماس با مهاجرت پلاس