نوشته‌ها

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸

,

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

بهترین مکان های کار استرالیا برای مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷ 

در این مقاله سعی می کنیم بهترین مکان های استرالیا برای افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را به خصوص از طریق ویزا کار استرالیا، ویزای مهارتی و تخصصی استرالیاو ویزای اسپانسر شغلی استرالیا و … دارند بیان کنیم. عنوان این مقاله در یک پژوهش بنیادی سالیانه چاپ شد. این عنوان با تمرکز بر تندرستی، سلامت و سازگاری شغلی، در رای گیری از عوامل کلیدی موفقیت یک کسب و کار شناخته می شود.

با توجه به تحقیقات موسسه ( بهترین مکان برای کار) – ( GPTW  )  از میان ۵۰ شرکت، کمپانی تولیدی مارس استرالیا) که برترین شرکت در راستای تحقق این موضوع) می باشد شکل گرفته است. چرا که در لیست کسب و کارهایی است که بیش از ۱۰۰۰ کارمند در اختیار دارد با تکیه بر تکنولوژی مدرن و سیستم باز خورد کارمندان است.

این گزارش طی ۱۰ سال گذشته، تاکنون نام برترین کسب و کار ها را بر اساس سه معیار مختلف، مبنی بر تعداد کارمندان هر کسب و کار ذکر می کند، و مشاغل برتر سالیانه را که در راستای افزایش بهره وری و خلاقیت در کسب و کار تلاش می کنند، ارائه می کند.

جیم برودی، مدیر بخش روابط عمومی کمپانی (مارس استرالیا) در بیانیه ای گفت: هدف شرکت ما، ایجاد فضایی عالی برای کار است. بنابراین شناخته شدن در رسانه های عمومی، موضوعی است که با اشتیاق، با شرکای تجاری خود به اشتراک می گذاریم.

این موضوع به ما فرصت می دهد تا در مورد مراحلی که طی دستیابی به محبوبیت گذرانده‌ایم، تامل کنیم و از تاثیراتی که هر روزه شرکایمان در جهت ایجاد محیط کاری افتخار آفرین داشته اند، قدردانی کنیم.

مرکز تندرستی کمپانی استراکچر،که تولید کننده ابزار و لوازم پزشکی می‌باشد، جزو برترین کسب و کارها با بیش از ۱۰۰ کارمند در لیست کسب و کارها محسوب می شود و کمپانی Avenue Dental نیز طبق گزارشات(Sunshine Coast) در طبقه بندی زیر ۱۰۰ کارمند قرار گرفت.

بنابراین چه عواملی موجب می شود یک کمپانی از بهترین اماکن برای کار محسوب شود؟

با توجه به گزارش، اهمیت مسئله به طور کلی  در آن چیزی است که به کارمندان در راستای  پیشرفت شغلی تعلق می‌گیرد.

طبق گزارشات به دست آمده از ۶۰۰۰۰ کارمند استرالیایی در ۱۵۰ کسب و کار مختلف، ۹۸ درصد افراد گفته اند که استفاده از محصولات بازیافتی در محیط کار، جنبه ای مثبت از جهت افزایش سلامت فضای کاری دارد.

علاوه بر این ،۸۸ درصد آنان گفته اند  که تشویق کارمندان برای ایجاد فرهنگ استفاده از دوچرخه به جای استفاده از وسایل  نقلیه برای رسیدن به محل کار، عامل مهمی در تشویق کارمندان بوده است؛ ۷۳ درصد نیز گفته اند که کسب و کارها با تهیه کردن میان وعده هایی نظیر اسنک و نوشیدنی، به ثبات روحیه بالا در کارمندان کمک کرده است.

دیگر عوامل مهمی که در انتخاب کسب و کارها به عنوان (بهترین مکان برای کار) موثر بوده اند عبارتند از:

۱-کسب و کار مورد نظر، برآورد کار پژوهی از اکثریت کسب و کارهای تولیدی انجام داده است (۸۲ درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)

۲- مرخصی دادن به کارمندان (علاوه بر روزهای تعطیل) برای داوطلب شدن در موارد کاری مورد نظر آنان (۷۴ درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)

۳-ایجاد استراتژی‌های به قاعده در کسب و کار (۸۶ درصد کسب و کار ها را شامل می‌شدند)

۴-کسب و کارهای مورد نظر برای زنان باردار علاوه بر مقرری ماهانه، اضافه حقوق برای ایشان در نظر می گیرد (۷۵ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

۵-کسب و کار مورد نظر برنامه های فردی جهت بهبود اوضاع کارمندان تدوین می کند (۹۰ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

۶-کسب و کار مورد نظر جهت تشویق کارمندان برای مشارکت در پژوهش های گوناگون به آنان کمک مالی می کند. (۱۸ درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

با توجه به گفته های زرینکا لورنزیس، مدیر عامل GPTW، موضوع “محل کار عالی ” دیگر برای مشاغل استرالیا مطرح نیست، بلکه یک ضرورت است.

وی گفت:”داشتن یک محل کار عالی دیگر صرفا یک مزیت تلقی نمی شود؛ امروزه برای پایداری و موفقیت در تجارت، وجود این مقوله در کسب وکارها ضروری است. مدیران کسب و کارهایی که در پژوهش دخیل بوده اند، می دانند هر چیزی که در راستای بهبود وضعیت محل کار باشد، به بهبود تجارت نیز کمک می کند، و ادغام این دو فاکتور با هم به حفظ مشتری و افزایش میزان رضایت مشتریان منجر خواهد شد.”

در ضمن این گزارش پرده از آمار جمعیت شناختی کمپانی هایی برداشت که در هر سه مقوله صنفی، مدیران کسب و کارها عمدتا حوالی ۴۰ سال سن داشتند .نتایج تحقیق در کسب و کارهایی که بیشتر یا کمتر از ۱۰۰ کارمند داشتند و ۸۰ درصد هیئت اجرایی آنان مرد بودند، به شکلی تحریف شده بودند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

چگونه در استرالیا کار پیدا کنیم؟

در امر مهاجرت به استرالیا هر ساله،کاندید های بین المللی و دانش آموزانی که قصد و یا پیدا کردن شغل دارند، با موسسه  SEEK ارتباط برقرار می کنند .این موسسه مکانی عالی جهت فراهم کردن مکانی برای زندگی و کار برای کسانی که قصد مهاجرت به دارند استرالیا می باشد.

ما لیستی از نکات کلیدی که می توانند در طی دستیابی به هدفتان، چه در محیط خارج و چه در زمینه ی موفقیت کاری  در امر مهاجرت به استرالیا به شما کمک کنند، تهیه کرده ایم:

  • در حوزه بازار کار استرالیا (خصوصا شغل مورد نظر خود) تحقیق کنید:

بعضی وظایف و مهارت ها تقاضای بالایی در کشور استرالیا دارند و بعضی نیز کمتر تقاضا دارند. در امر مهاجرت به استرالیا هر چه بیشتر تحقیق کنید، احتمال بیشتری برای درک موقعیت خود در بازار کار خواهید داشت. به گفته ی ابیگل کارادیس، مدیر بخش استعداد یابی سایت (Micheal Page)  اگر شما با پیگیری زیاد به دنبال فراگیری مهارت هایی در زمینه تجارت دیجیتال و الکترونیک باشید کارتان ساده تر خواهد شد؛ یا اگر مایل باشید در مکانی دوردست مشغول به کار شوید، با رقابت کمتری مواجه خواهید شد.

  • ویزای استرالیا خود را مدیریت کنید:

انتظار دیدن عبارت(حق کاری) را در بخش تبلیغات شغلی روزنامه های استرالیا داشته باشید. به گفته آقای کارادیس، اگر کارفرمایان موفق به پیدا کردن کاندیدای مطلوب در منطقه بومی خود نشوند،کاندید های سطح بالا را ضمانت خواهند کرد. البته این مسئله یک استثنا است و نه قانون. تنها کاندید های با تجربه در صنایعی که با مشکل کمبود استعداد مواجه هستند، شانس ترانسفر بدون هزینه را خواهند داشت. (در این حالت کمپانی هزینه ها را پرداخت می کند(. طبق گفته های وی، ویزا های استرالیا مختص تعطیلات نیز یکی از روش های موثر برای کاریابی است. امکانش وجود دارد که این دسته از کاندید ها بتوانند کارفرمای خود را راضی کنند تا آن ها را حمایت مالی کنند و ویزای کار استرالیا کامل برایشان بگیرند.

  • به زبان عامیانه سخن بگویید و فرهنگ کشور مقصد را بیاموزید:

هنگامی که لیزی مونرو از آمریکا به استرالیا مهاجرت کرد تا برای کمپانی Adecco  کار کند، مجبور بود تا اصول اولیه زبان عامه استرالیا ،از جمله کاربرد عباراتی نظیر (I’m keen to) را بیاموزد. هنگامی که به یکی از رابطین استرالیایی خود عبارت Off to the races)) را گفت (که در واقع منظورش این بود که باید کارهای بسیاری را به سرعت انجام دهد)،آن شخص تصور کرد که خانم مانرو قصد دارد تا برای تماشای مسابقه اسب دوانی، عصر را مرخصی بگیرد!

  • رزومه و کاور لتر خود را بهینه سازی کنید:

به گفته اندرو موریس و رابرت هاف، شما می توانید تجارب خود را با منافع شرکت مورد نظر تطبیق دهید. تصور نکنید که کارفرمایان محلی لزوما از همگی کارفرمایان خارجی اطلاع دارند. پاراگرافی در رزومه خود در ارتباط با شرکت و اهداف آن قید کنید.

مسائل کلیدی را در کاور لتر خود ذکر کنید. در ضمن ایده خوبی است که مراحل بعدی را پیشنهاد دهید.کارفرمای شما ممکن است هر روز با کاندید های بین المللی برخورد نداشته باشد. اما همیشه به خاطر داشته باشید، هنگامیک ه در حال نگارش رزومه و کاور لتر خود برای شغلی بین المللی هستید، کارفرمای این مشاغل به دنبال بهترین گزینه برای استخدام اند. پس ضروری است که در حوزه شرایط کاری خود تمرکز کنید، تا صرفا بر سر جایی که بخواهید در آن اقامت کنید.

  • تکنولوژی عصر خود را بشناسید:

به تازگی انجام مصاحبه ها از طریق موبایل،اسکایپ یا دیگر پلتفرم های دیجیتالی رایج شده است، اما شما از کارفرمایان و استخدام کنندگان انتظار نداشته باشید که لزوما از تکنولوژی مورد نظر شما برای مصاحبه استفاده کنند. مطمئن شوید که حتما اکانتی در پلتفرم های رایج نظیر اسکایپ و گوگل هنگ آوت داشته باشید. (طبق گفته های مونرو روث)

  • آمادگی داشته باشید که یک پله به عقب بازگردید:

به گفته کارادیس، نخستین شغل شما در استرالیا لزوما حرفه ای/تخصصی نخواهد بود. این را بپذیرید که ممکن است نیاز پیدا کنید تا یک پله به عقب برگردید تا راهی مطمئن برای کسب تجربه لازم جهت پیداکردن حرفه ای تخصصی پیدا کنید. شاید حتی نیاز پیدا کنید که کاری داوطلبی انجام دهید تا تجربه ای کلی از محیط و رابطین مورد نیاز کارفرمایان، بدست آورید.

  • طریقه نام نویسی صحیح برای کار را بیاموزید:

فرصت را هدر ندهید و جهت درخواست کار از طریق موسسه SEEK اقدام کنید.کار سختی نیست! موسسه SEEK بزرگترین مرجع استخدامی استرالیا است و چنانچه قصدتان جدی است، حتما یک پروفایل SEEK ایجاد کنید. با داشتن این پروفایل می توانید سریع تر درخواست کار بدهید، زیرا که قبلا فرم ها را پر کرده اید. در ضمن بدانید که تنها کارفرمایان مطمئن به جزئیات رزومه شما دسترسی دارند و بدین جهت alert  هایی برایتان تدوین می کنند تا شما هیچکدام از فرصت های استخدامی را از دست ندهید.

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارویزای کار استرالیا ) بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت به استرالیا هستند مشکل تر می گردد دراین مقاله سعی داریم به ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰ بپردازیم اما قبل از آن شرایط ویزای کار استرالیا برای افراد را در ذیل مشاهده می نمایید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار استرالیا :

  • سن از ۱۸ تا۴۵ سال.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا باشد
  • کسب امتیاز لازم در امتحانIELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

نکته : در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.

در این قسمت می توانید لیست مشاغل مربوط به ویزای کار را مشاهده نمایید.

لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL

لیست مشاغل شماره ۲ STSOL

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

 

ویزای کار موقت، اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۰۱

بواسطه این ویزا شما می‌توانید بصورت موقت به استرالیا آمده تا:

  • تحت یک توافق تبادل نیروی کار در سمت تخصصی خود کار کنید
  • در رقابت‌های ورزشی سطح بالا شرکت کنید
  • مشغول کار تمام‌وقت مذهبی شوید
  • مشغول کار خانگی تمام وقت برای مدیران اجرایی ارشد خارجی شوید

شرایط مورد نیاز:

شما در صورتی می‌توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:

  • توسط اسپانسر تأیید‌شده‌ای اسپانسر شوید.
  • جهت انجام کار معینی اسپانسر شوید.
  • دارای تخصص، دانش و تجربه کاری مرتبط با کار اسپانسرشده باشید
  • بتوانید نشان دهید پشتوانه مالی کافی دارید

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:

از طریق تبادل نفرات:

بمنظور ایجاد موقعیت جهت آشنایی با فرهنگ‌های دیگر، ارتقاء سطح روابط بین‌المللی، توسعه سطح دانش و تجربه نفرات متخصص

ورزشی:

جهت ارتقاء سطح کیفی ورزش در استرالیا از طریق شرکت در رقابت‌های سطح یک با افراد مقیم استرالیا – این نوع ویزا مشمول شرکت‌کننده‌ها یا تیم کمکی، مربیان، و داوران می‌شود.

مذهبی:

جهت انجام خدمات مذهبی یک موسسه مذهبی در استرالیا

کارگر خانگی:

جهت انجام امور مربوط به خانه مدیران اجرایی خارجی

بواسطه این ویزا شما می‌توانید:

  • در استرالیا برای مدتی که لازم است اقامت داشته باشید – اعتبار ویزا حداقل ۲ سال است
  • اعضاء خانواده واجد شرایط را با خود به استرالیا ببرید
  • تا تاریخ اعتبار ویزای خود بدون محدودیت وارد و خارج از استرالیا شوید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

امتیاز لازم و مراحل دریافت ویزای کار

شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد.
در هر سه دسته بندی امتیاز لازم برای واجد شرایط بودن ۶۰ امتیاز می باشد.
در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.
در ویزای ۴۸۹ اسپانسر ایالتی ۱۰ امتیاز به متقاضی می دهد بنابراین متقاضی با داشتن ۵۰ امتیاز در سیستم امتیاز دهی می تواند درخواست دهد.
این در حالی است که در ویزای ۱۸۹ تامین هر ۶۰ امتیاز بر دوش خود متقاضی است.
مراحل دریافت ویزای اقامت کاری استرالیا (نیروی متخصص استرالیا)
۱-ارزیابی مدارک ۱ تا ۴ ماه
۲-تکمیل مراحل (EOI (Expression of interest
۳-گرفتن دعوتنامه و اقدام برای ویزای اقامت ۳ ماه
لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL
لیست مشاغل شماره ۲ STSOL
اگر امتیاز شما کم است از امتیاز همسر خود هم می توانید استفاده نمایید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار موقت – اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۵۷

این یک نوع ویزا موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و در سال‌های گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد. دوستانی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید در انتخاب وکیل حقوقی و مهاجرت دقت لازم را انجام دهند.
ویزای کار استرالیا به سه گروه مختلف تقسیم می شود که شامل :

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۸۹

زیر گروه ۱۸۹ بهترین حالت ویزای کار استرالیا برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم استرالیا را بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند به کدام ایالت برای کار برود و از این جهت از همان ابتدا برای اقامت دائم اقدام می‌کند.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزای کار را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا می‌شود، اگر شخص یک سال را کار کند به او اقامت دائم اعطا می‌شود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و آن ایالتی که اسپانسر شما شده، هر جایی که بخواهید می توانید اقامت کنید.  بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار می‌باشد.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۴۸۹

این ویزایی است که یکی از ایالت های استرالیا باید اسپانسر شما شود و ایالت شما هم انتخابی نیست و برای زندگی در این ایالت منطقه خاصی را برای شما تایین می‌کنند. در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن داشتید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را انتخاب می کنید  و در ضمن در بعضی موارد برای کسب امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما نیز با انتخاب دولت است و شما نمی توانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. مدت این ویزا ۴ سال است و لیستی وجود دارد که شامل مناطق کاری شما می‌باشد. در این نوع ویزا شما باید از چهار سال، دو سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم استرالیا شما تمدید شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.