نوشته‌ها

چگونه در استرالیا کار پیدا کنیم؟

در امر مهاجرت به استرالیا هر ساله،کاندید های بین المللی و دانش آموزانی که قصد و یا پیدا کردن شغل دارند، با موسسه  SEEK ارتباط برقرار می کنند .این موسسه مکانی عالی جهت فراهم کردن مکانی برای زندگی و کار برای کسانی که قصد مهاجرت به دارند استرالیا می باشد.

ما لیستی از نکات کلیدی که می توانند در طی دستیابی به هدفتان، چه در محیط خارج و چه در زمینه ی موفقیت کاری  در امر مهاجرت به استرالیا به شما کمک کنند، تهیه کرده ایم:

  • در حوزه بازار کار استرالیا (خصوصا شغل مورد نظر خود) تحقیق کنید:

بعضی وظایف و مهارت ها تقاضای بالایی در کشور استرالیا دارند و بعضی نیز کمتر تقاضا دارند. در امر مهاجرت به استرالیا هر چه بیشتر تحقیق کنید، احتمال بیشتری برای درک موقعیت خود در بازار کار خواهید داشت. به گفته ی ابیگل کارادیس، مدیر بخش استعداد یابی سایت (Micheal Page)  اگر شما با پیگیری زیاد به دنبال فراگیری مهارت هایی در زمینه تجارت دیجیتال و الکترونیک باشید کارتان ساده تر خواهد شد؛ یا اگر مایل باشید در مکانی دوردست مشغول به کار شوید، با رقابت کمتری مواجه خواهید شد.

  • ویزای استرالیا خود را مدیریت کنید:

انتظار دیدن عبارت(حق کاری) را در بخش تبلیغات شغلی روزنامه های استرالیا داشته باشید. به گفته آقای کارادیس، اگر کارفرمایان موفق به پیدا کردن کاندیدای مطلوب در منطقه بومی خود نشوند،کاندید های سطح بالا را ضمانت خواهند کرد. البته این مسئله یک استثنا است و نه قانون. تنها کاندید های با تجربه در صنایعی که با مشکل کمبود استعداد مواجه هستند، شانس ترانسفر بدون هزینه را خواهند داشت. (در این حالت کمپانی هزینه ها را پرداخت می کند(. طبق گفته های وی، ویزا های استرالیا مختص تعطیلات نیز یکی از روش های موثر برای کاریابی است. امکانش وجود دارد که این دسته از کاندید ها بتوانند کارفرمای خود را راضی کنند تا آن ها را حمایت مالی کنند و ویزای کار استرالیا کامل برایشان بگیرند.

  • به زبان عامیانه سخن بگویید و فرهنگ کشور مقصد را بیاموزید:

هنگامی که لیزی مونرو از آمریکا به استرالیا مهاجرت کرد تا برای کمپانی Adecco  کار کند، مجبور بود تا اصول اولیه زبان عامه استرالیا ،از جمله کاربرد عباراتی نظیر (I’m keen to) را بیاموزد. هنگامی که به یکی از رابطین استرالیایی خود عبارت Off to the races)) را گفت (که در واقع منظورش این بود که باید کارهای بسیاری را به سرعت انجام دهد)،آن شخص تصور کرد که خانم مانرو قصد دارد تا برای تماشای مسابقه اسب دوانی، عصر را مرخصی بگیرد!

  • رزومه و کاور لتر خود را بهینه سازی کنید:

به گفته اندرو موریس و رابرت هاف، شما می توانید تجارب خود را با منافع شرکت مورد نظر تطبیق دهید. تصور نکنید که کارفرمایان محلی لزوما از همگی کارفرمایان خارجی اطلاع دارند. پاراگرافی در رزومه خود در ارتباط با شرکت و اهداف آن قید کنید.

مسائل کلیدی را در کاور لتر خود ذکر کنید. در ضمن ایده خوبی است که مراحل بعدی را پیشنهاد دهید.کارفرمای شما ممکن است هر روز با کاندید های بین المللی برخورد نداشته باشد. اما همیشه به خاطر داشته باشید، هنگامیک ه در حال نگارش رزومه و کاور لتر خود برای شغلی بین المللی هستید، کارفرمای این مشاغل به دنبال بهترین گزینه برای استخدام اند. پس ضروری است که در حوزه شرایط کاری خود تمرکز کنید، تا صرفا بر سر جایی که بخواهید در آن اقامت کنید.

  • تکنولوژی عصر خود را بشناسید:

به تازگی انجام مصاحبه ها از طریق موبایل،اسکایپ یا دیگر پلتفرم های دیجیتالی رایج شده است، اما شما از کارفرمایان و استخدام کنندگان انتظار نداشته باشید که لزوما از تکنولوژی مورد نظر شما برای مصاحبه استفاده کنند. مطمئن شوید که حتما اکانتی در پلتفرم های رایج نظیر اسکایپ و گوگل هنگ آوت داشته باشید. (طبق گفته های مونرو روث)

  • آمادگی داشته باشید که یک پله به عقب بازگردید:

به گفته کارادیس، نخستین شغل شما در استرالیا لزوما حرفه ای/تخصصی نخواهد بود. این را بپذیرید که ممکن است نیاز پیدا کنید تا یک پله به عقب برگردید تا راهی مطمئن برای کسب تجربه لازم جهت پیداکردن حرفه ای تخصصی پیدا کنید. شاید حتی نیاز پیدا کنید که کاری داوطلبی انجام دهید تا تجربه ای کلی از محیط و رابطین مورد نیاز کارفرمایان، بدست آورید.

  • طریقه نام نویسی صحیح برای کار را بیاموزید:

فرصت را هدر ندهید و جهت درخواست کار از طریق موسسه SEEK اقدام کنید.کار سختی نیست! موسسه SEEK بزرگترین مرجع استخدامی استرالیا است و چنانچه قصدتان جدی است، حتما یک پروفایل SEEK ایجاد کنید. با داشتن این پروفایل می توانید سریع تر درخواست کار بدهید، زیرا که قبلا فرم ها را پر کرده اید. در ضمن بدانید که تنها کارفرمایان مطمئن به جزئیات رزومه شما دسترسی دارند و بدین جهت alert  هایی برایتان تدوین می کنند تا شما هیچکدام از فرصت های استخدامی را از دست ندهید.

ویزای کار موقت،اقامت کوتاه‌مدت –ساب‌کلاس ۴۰۰

ویزای کار موقت همانگونه که از اسم آن می توان برداشت کرد زمانی کوتاه برای انجام کاری مشخص را در بر می‌گیرد و برای افرادی است که:

  • می‌خواهند برای کار تخصصی وارد استرالیا شده و ۳ ماه اقامت کنند.
  • به دعوت یکی از سازمان‌های استرالیایی در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند.
  • در یکی از فعالیت‌ها یا مشاغل مورد توجه کشور استرالیا شرکت کنند.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار موقت:

شما در صورتی می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید که خارج از استرالیا باشید و دارای یکی از شرایط زیر باشید:

  • دارای تخصص، دانش یا تجربه کاری ویژه‌ای باشید که به تجارت استرالیا کمک کند.
  • جهت شرکت در رویدادی که توسط سازمانی در استرالیا مدیریت می‌شود دعوت شوید.
  • به حضور شما در استرالیا در شرایط استثنایی و دارای اهمیت ملی نیاز باشد.

برای دریافت ویزای کار موقت شما باید بتوانید نشان دهید که:

  • کاری که قصد انجام آن را دارید، کوتاه‌مدت است.
  • به حضور فیزیکی شما برای انجام این کار در استرالیا نیاز است.
  • پشتوانه مالی کافی دارید.
  • قصد تحصیل و دریافت ‌مدرک رسمی در استرالیا را ندارید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار موقت، اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۰۱

بواسطه این ویزا شما می‌توانید بصورت موقت به استرالیا آمده تا:

  • تحت یک توافق تبادل نیروی کار در سمت تخصصی خود کار کنید
  • در رقابت‌های ورزشی سطح بالا شرکت کنید
  • مشغول کار تمام‌وقت مذهبی شوید
  • مشغول کار خانگی تمام وقت برای مدیران اجرایی ارشد خارجی شوید

شرایط مورد نیاز:

شما در صورتی می‌توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:

  • توسط اسپانسر تأیید‌شده‌ای اسپانسر شوید.
  • جهت انجام کار معینی اسپانسر شوید.
  • دارای تخصص، دانش و تجربه کاری مرتبط با کار اسپانسرشده باشید
  • بتوانید نشان دهید پشتوانه مالی کافی دارید

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:

از طریق تبادل نفرات:

بمنظور ایجاد موقعیت جهت آشنایی با فرهنگ‌های دیگر، ارتقاء سطح روابط بین‌المللی، توسعه سطح دانش و تجربه نفرات متخصص

ورزشی:

جهت ارتقاء سطح کیفی ورزش در استرالیا از طریق شرکت در رقابت‌های سطح یک با افراد مقیم استرالیا – این نوع ویزا مشمول شرکت‌کننده‌ها یا تیم کمکی، مربیان، و داوران می‌شود.

مذهبی:

جهت انجام خدمات مذهبی یک موسسه مذهبی در استرالیا

کارگر خانگی:

جهت انجام امور مربوط به خانه مدیران اجرایی خارجی

بواسطه این ویزا شما می‌توانید:

  • در استرالیا برای مدتی که لازم است اقامت داشته باشید – اعتبار ویزا حداقل ۲ سال است
  • اعضاء خانواده واجد شرایط را با خود به استرالیا ببرید
  • تا تاریخ اعتبار ویزای خود بدون محدودیت وارد و خارج از استرالیا شوید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار موقت – اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۵۷

این یک نوع ویزا موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.