ویزای 187 استرالیا ؛ ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق «کم‌جمعیت»

ویزای 187 استرالیا یک ویزای اقامت دائم برای آن دسته از نیروهای ماهر و متخصصی است که می‌خواهند در منطقه‌ی مشخصی در استرالیا کار کنند. این ویزا اجازه می‌دهد تحت یکی از شرایط زیر در استرالیا کار کنید:

  • از طریق تغییر اقامت موقت؛
  • از طریق ورود مستقیم؛
  • از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص.

مدت اقامت:

دائم

شما باید:

  • طی شش ماه قبل از درخواست ویزا، از طرف یک کارفرمای استرالیایی مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا، برای شغلی در منطقه‌ی مشخصی در استرالیا انتخاب شوید؛
  • در زمان درخواست، کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
  • واجد شرایط مهارتی و صلاحیت‌های لازم برای سِمَتی باشید که برایش انتخاب شده‌اید –ازجمله داشتن (یا واجد شرایط بودن) هر نوع ثبت‌نام، گواهینامه یا عضویت حرفه‌ای؛
  • هنگام ارائه‌ی درخواست، دارای مهارت‌های کافی در زبان انگلیسی باشید؛
  • واجد سایر شرایط هر سطحی از این ویزا باشید که برایش درخواست می‌کنید.

انواع ویزای 187 استرالیا

۱. تغییر اقامت موقت (TRT)

این تغییر اقامت برای افرادی است که ویزای 457 استرالیا را داشته‌اند و کارفرمای آنها در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و آنها نیز به‌مدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان است.

۲. ورود مستقیم (DE)

افرادی که برای اقدام از طریق تغییر اقامت موقت واجد شرایط نیستند (هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا مدت کارشان کوتاه بوده است)، همچنین افرادی که دارای اقامت موقت استرالیا هستند و شرایط لازم برای اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژانویه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاما نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.

شرایط ویزای 187 استرالیا

انتخاب شدن: تنها بعد از اینکه توسط کارفرمایی در مناطق کم‌جمعیت استرالیا (مطابق جدول انتهای صفحه) انتخاب‌ شوید می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید. باید طی شش ماه پس از تأیید انتخاب، درخواست ویزای خود را ارائه بدهید. همچنین باید در سطح و شغلی که کارفرمایتان انتخاب‌تان کرده است درخواست ویزا بدهید، در غیر این صورت احتمال رد شدن ویزا وجود دارد. در این راستا می‌توانید از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا کمک بگیرید.

سن: شما باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید، اما اگر بیش از ۴۵ سال دارید، هنوز می‌توانید تحت شرایط خاصی برای این ویزا درخواست بدهید.

زبان انگلیسی: شما با فراهم کردن مدارک لازم در زمان درخواست ویزا، می‌توانید نشان بدهید که تسلط مناسبی بر زبان انگلیسی دارید.

مهارت و تجربه: شما باید شرایط و مهارت‌های لازم را برای سمتی که برایش انتخاب شده‌اید دارا باشید.

سلامت: شما باید از نظر سلامت واجد شرایط باشید. نتایج آزمایش سلامت شما معمولا برای ۱۲ ماه معتبرند. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌‌ شما که نامش در درخواست ویزا ذکر شده باشد (صرف‌نظر از اینکه در حال مهاجرت باشد یا نه) صادق است. می‌توانید قبل از ارائه‌ی درخواست ویزا، آزمایش‌های مورد نیاز را انجام بدهید.

شخصیت: شما باید از نظر شخصیت نیز واجد شرایط باشید و گواهی عدم سوءِپیشینه را برای هر کشوری که بعد از ۱۶ سالگی حداقل ۱۰ سال در آن اقامت داشته‌اید ارائه بدهید. تا زمانی که به شما اعلام نشده، دنبال آماده کردن سوابق‌تان نباشید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌ شما نیز که نامش در درخواست ویزا باشد (صرف‌نظر از اینکه در حال مهاجرت باشد یا نه) صادق است.

خانواده: شما می‌توانید افراد زیر را هنگام درخواست ویزای ۱۸۷ استرالیا در درخواست خود ذکر کنید:

  • همسر (قانونی یا ازدواج سفید)؛
  • فرزندان خود یا همسرتان یا فرزندخوانده‌ها.

در درخواست شما باید شواهدی وجود داشته باشد که نشان بدهد این افراد با شما ارتباط دارند. اعضای خانواده شما نیز باید از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشند.

افراد شاغل در استرالیا: افرادی که در استرالیا کار می‌کنند –ازجمله دارندگان ویزایی که اجازه‌ی کار دارند– تحت پوشش قانون کار استرالیا قرار دارند.

تعهدات: شما به همراه اعضای خانواده باید تابع تمام قوانین استرالیا باشید. اگر در زمان صدور ویزا خارج از استرالیا باشید تا شش ماه پس از ورود به استرالیا وقت دارید در شغل مورد نظر شروع به کار کنید، اما اگر در زمان صدور ویزا در خاک استرالیا باشید این شش ماه از زمان صدور ویزا محاسبه می‌شود. اگر در شغل مورد نظر شروع به کار کنید اما تا دو سال در این سِمت باقی نمانید، ممکن است ویزای شما لغو شود.

نکته: هنگامی که درخواست می‌دهید می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید. اگر داخل استرالیا باشید، باید ویزای موقت (Substantive) یا ویزای بریجینگ B، A یا C‌ داشته باشید.

هزینه ویزای 187 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا؛
  • اعضای خانواده ۱۸ سال یا بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد؛
  • اعضای خانواده کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا به ازای هر فرد.

این ویزا دو بخش دارد که به آنها قسط گفته می‌شود:

  • اولین قسط را هنگام ثبت درخواست ویزا پرداخت می‌کنید.
  • قسط دوم را زمانی که به شما اعلام شد پرداخت می‌کنید؛ تا زمانی که این قسط را پرداخت نکنید، ویزای شما صادر نخواهد شد.

مدت زمان اخذ ویزای 187 استرالیا

  • ۷۵ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق تغییر اقامت موقت طی ۱۴ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق تغییر اقامت موقت طی ۱۷ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۷۵ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق ورود مستقیم طی ۲۱ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق ورود مستقیم طی ۲۴ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 187 استرالیا

این ویزا به شما و هر عضوی از خانواده‌ شما که این ویزا را اخذ کند، اجازه می‌دهد تا:

  • در استرالیا و در منطقه‌ی مشخصی (مطابق جدول) به صورت دائمی زندگی و کار کنید؛
  • در استرالیا درس بخوانید؛
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید؛
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید؛
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید؛
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید (بعد از این مدت نیاز به «ویزای بازگشت» یا ویزای دیگری برای برگشتن به استرالیا دارید).

مناطق مشخص شده برای ویزای ۱۸۷ استرالیا با حمایت کارفرما در مناطق «کم‌جمعیت»

ایالت یا ناحیهمناطق تعیین شده
ناحیه مرکزی (ACT)تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA)تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS)تمام قسمت‌ها
ناحیه شمالی (NT)تمام قسمت‌ها
ویکتوریا (VIC)مناطقی با کدپستی: ۳۲۱۱ تا ۳۳۳۴ ، ۳۳۴۰ تا ۳۴۲۴ ، ۳۴۳۰ تا ۳۶۴۹ ، ۳۶۵۸ تا ۳۷۴۹ ،  ۳۷۵۳ ، ۳۷۵۶ ، ۳۷۵۸ ، ۳۷۶۲ ، ۳۷۶۴ ، ۳۷۷۸ تا ۳۷۸۱ ، ۳۷۸۳ ، ۳۷۹۷ ، ۳۷۹۹ ، ۳۸۱۶ تا ۳۹۰۹ ، ۳۹۲۱ تا ۳۹۲۵ ، ۳۹۴۵ تا ۳۹۷۴ ، ۳۹۷۹ ، ۳۹۸۱ تا ۳۹۹۶
استرالیای غربی (WA)مناطقی با کدپستی: ۶۰۴۱ تا ۶۰۴۴ ، ۶۰۸۳ تا ۶۰۸۴ ، ۶۱۲۱ تا ۶۱۲۶ ، ۶۲۰۰ تا ۶۷۹۹
کوئینزلند (QLD)مناطقی با کدپستی: ۴۱۲۴ تا ۴۱۲۵ ، ۴۱۳۳ ، ۴۲۱۱ ، ۴۲۷۰ تا ۴۲۷۲ ، ۴۲۷۵ ، ۴۲۸۰ ، ۴۲۸۵ ، ۴۲۸۷ ، ۴۳۰۷ تا ۴۴۹۹ ، ۴۵۱۵ ، ۴۵۱۷ تا ۴۵۱۹ ، ۴۵۲۲ تا ۴۸۹۹
نیو ساوت ولز (NSW)مناطقی با کدپستی: ۲۲۵۰ تا ۲۲۵۱ (ساحل مرکزی) ، ۲۲۵۶ تا ۲۲۶۳ (ساحل مرکزی) ، ۲۳۱۱ تا ۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸ تا ۲۴۱۱ ، ۲۴۱۵ ،‌ ۲۴۲۰ تا ۲۴۹۰ ، ۲۵۳۶ تا ۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵ تا ۲۵۹۴ ، ۲۶۱۸ تا ۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷ تا ۲۸۹۸

فرایند اخذ ویزای 187 استرالیا

برای این ویزا سه مرحله زیر باید طی شوند:

۱. یک اداره خاص محلی باید شغل مورد نظر شما به‌عنوان یک شغل واقعی تأیید کند.

۲. شغل و کارفرما باید توسط اداره مهاجرت استرالیا  بررسی و تأیید شود.

۳. درخواست ویزای خود را ارائه بدهید.

۴. در صورتی گرفتن تأیید از اداره مهاجرت استرالیا، می‌توانید ویزای خود را اخذ کنید.

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره